Cpim Bscm Pdf Training Guides}

By 5T2Mgk On April 2nd, 2017

Click Here To Know More About:

Submitted by: Michael Pappas

Question: 1

Which of the following techniques typically eliminates common errors?

A. Practical kaizen training

B. Kaizen

C. Poka-yoke

D. Kanban

Answer: C

Question: 2

Which plant type describes a product at one stage that can be transformed into several distinct products at the next stage (divergent points)?

A. A-Plant

B. I-Plant

C. T-Plant

D. V-Plant

Answer: D

Question: 3

Which of the following statements characterizes an intermittent manufacturing environment?

A. Work center load is predictable.

B. Routings for all products are the same.

C. Work centers are organized by function.

D. Kanban is the most appropriate scheduling method.

Answer: C

Question: 4

A firm offers products configured from a large number of stocked options. Which of the following production environments is the firm most likely to use?

A. Engineer-to-orde

B. Make-to-orde

C. Assemble-to-orde

D. Make-to-stock

Answer: C

Question: 5

Which of the following manufacturing systems involves the creation of one unit or a small number of units?

A. Flow manufacturing

B. Intermittent manufacturing

C. Project manufacturing

D. Continuous manufacturing

Answer: C

Question: 6

Which of the following factors is included in cost of goods sold?

A. Revenue

B. General and administrative expenses

C. Overhead

D. Standard cost

Answer: C

Question: 7

Which of the following tools is considered to be one of the seven quality tools?

A. Gantt chart

B. Input/output chart

C. Control chart

D. Capacity chart

Answer: C

Question: 8

The overall objective of an integrated supply chain can best be described as the achievement of:

A. decreased lead time.

B. increased supplier partnerships.

C. an efficient flow of materials and information.

D. an efficient flow of production.

Answer: C

Question: 9

An electronic board that provides visibility on the production floor is:

A. andon.

B. anova.

C. ANSI.

D. alpha factor.

Answer: A

Question: 10

Which of the following issues would be of greatest concern for a company choosing to reduce its finished goods inventory?

A. Long production changeover time

B. Customer service expectations

C. Product quality requirements

D. Product shelf life constraints

Answer: B

Question: 11

Which of the following manufacturing processes would be characterized by a narrow range of standard products, low direct labor costs, and a high level of technical support for manufacturing?

A. Jobbing

B. Intermittent

C. Flow

D. Project

Answer: C

Question: 12

Which of the following characteristics is most distinctive of lean manufacturing?

A. Teamwork

B. Continuous improvement

C. Qualitative measurements

D. Bottom-line results

Answer: B

Question: 13

After a quality improvement program has been successfully implemented, the greatest cost of controlling quality typically is the cost of:

A. failure.

B. appraisal.

C. prevention.

D. inspection.

Answer: C

Question: 14

A company’s cost of goods sold would be found on which of the following financial documents?

A. Balance sheet

B. Income statement

C. Cash flow statement

D. Performance statement

Answer: B

Question: 15

Having the needed materials within easy reach of a subassembly process eliminates waste of:

A. motion.

B. transportation.

C. making defects.

D. stocks.

Answer: A

Certswarrior is a team of highly CPIM Basics of Supply Chain Management qualified professionals spending numerous efforts in preparation of CPIM-BSCM exam material same like actual CPIM-BSCM questions and answers to make it easy for CPIM-BSCM candidates/professionals to go through their final exam. Our material of CPIM-BSCM will be PDF file which will download instantly once purchase is completed. However, if it doesn’t download for any reason WE are live at “”Live Chat”” support with sales and technical assistance and could be contacted through email as well.

CPIM-BSCM CPIM Basics of Supply Chain Management isn’t tough to pass if you use our CPIM Basics of Supply Chain Management PDF guide with 90 days free download for updates if any. WE have 30 days money back refund policy for CPIM Basics of Supply Chain Management CPIM-BSCM exam if you don’t pass the test for any reason unfortunately we will immediately refund your payment. See refund policy on guarantee page for further details.

About the Author: Test Information:Total Questions 155Test Number: CPIM-BSCVendor Name: APICSCert Name: CPIM CERTIFICATIONTest Name: CPIM Basics of Supply Chain ManagementOfficial Site:

certswarrior.com

For More Details:

certswarrior.com/exam/cpim-bscm/

Get20% Immediate Discount on Full Training MaterialDiscount Coupon Code: CertsWarrior20off

Source:

isnare.com

Permanent Link:

isnare.com/?aid=1961897&ca=Business }